Bild

Bli en av oss - vi söker Regionutvecklare kommunal hälso- och sjukvård/äldreomsorg

2024-04-03

Barn på vuxen persons axlar

Drivs du av engagemang och vill göra skillnad? Är du en person som gillar en koordinerande roll inom välfärdsområdet? Nu har du chansen att få ett strategiskt uppdrag i en dynamisk organisation. Vi skapar mötesplatser för kunskapsutveckling och nätverk och fungerar som ett stöd för våra medlemskommuner.

Om arbetet

Inom utvecklingsområde Välfärd arbetar Boråsregionen med kommunövergripande frågor som berör hela socialtjänsten samt den kommunala hälso- och sjukvårdens arbete. Kommunalförbundet verkar för att stödja och stimulera utvecklingen av kommunala frågor samt utgöra en plattform för samarbete. Du kommer att vara en del i en utvecklingsorganisation med ett brett uppdrag och många kompletterande kompetenser. Det är ett flexibelt uppdrag med stor frihet under ansvar.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Driva och samordna chefsnätverk
  • Ansvara för att initiera, genomföra och följa upp projekt och utredningar
  • Samordna och arrangera utbildningar och konferenser
  • Företräda Boråsregionens kommuner i samarbete med andra myndigheter på delregional, regional och nationell nivå

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett generellt intresse för samhällsfrågor och bred erfarenhet från den sociala sektorn. Du har relevant utbildning inom hälso- och sjukvård och är väl förtrogen med de uppgifter som kommunerna har inom området. Du har en utpräglad förmåga att se helheter och erfarenhet av att självständigt leda processer och är inte främmande för att arbeta på strategisk nivå. Du är en serviceinriktad person som arbetar aktivt med relationsbyggande och samverkan. Då vi är måna om att hitta rätta personer för uppdraget kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Heltid. Projektanställning tidsbegränsat två år. Tillträdesdatum och lön efter överenskommelse. Placeringsort Borås.

Ansökan

Din ansökan tillsammans med meritförteckning ska vara inkommen senast 22 april 2024 via epost till info@borasregionen.se. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryteringskonsulter och annonsföretag.

Övrig information

Har du frågor om tjänsterna kontakta

Helen Nordling, Enhetschef Välfärdsutveckling 0738-56 53 39

Välkommen med din ansökan!

Annons Pdf, 192 kB, öppnas i nytt fönster.

Dela: