Bild

Navet science center söker en administratör med ansvar för reception och konferens

2024-04-02

Navet science center är ett av tjugo science centers i Sverige. Navet har en tjugofemårig historia av att stimulera intresset för naturvetenskap, teknik och matematik. Idag är Navet en kvalificerad kunskapsarena och mötesplats mellan skola, akademi, näringsliv och samhälle. Varje år besöker närmare 60 000 besökare Navet, inklusive lärare och skolelever. En central uppgift är att utifrån de globala hållbarhetsmålen arbeta med de stora samhällsutmaningarna; kompetensförsörjning, klimatomställning, integration och digitalisering. Navet är en del av Boråsregionen Sjuhärads kommunalförbund.

Är du vår nya kollega?

Vi söker en driven kollega som kan agera spindel i vårt spännande nät. En trygg och prestigelös person som fixar, samordnar och ger god service i verksamhetens nav, vår reception. Är du en erfaren administratör som brinner för att ge besökaren den allra bästa upplevelsen, och trivs med många bollar i luften, då är det dig vi söker.

På Navet kommer du befinna dig i händelsernas centrum. Här möter du våra skolelever, konferensgäster, allmänhetsbesökare, lärare i fortbildningsinsatser, våra olika samverkanspartners och en mängd härliga kompetenta kollegor.

Ditt dagliga arbete kommer vara väldigt varierande. Hos oss blir det du som har det övergripande ansvaret för reception och konferens. Du har administrativa uppgifter såsom ansvar för infomail, telefon och schemaläggning av helgpersonal. Du hjälper till med bokningar och utför enklare ekonomiassistentuppgifter. Dessutom har du en nyckelroll avseende möten och konferenser: du ansvarar för att samordna, planera och genomföra möten och evenemang på Navet. Det innebär allt från kontakt med våra strategiska samverkanspartners till att möblera, sköta tekniken och koka kaffe. För rätt person finns stora möjligheter att utveckla konferensupplevelsen, erbjudanden och rutiner. Dina arbetsuppgifter förutsätter ett nära samarbete med övriga medarbetare. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Läs mer om kvalifikationer och hur du ansöker i Annons administratör reception och konferens Pdf, 182 kB.

Välkommen med din ansökan!

Dela: